Het bruidsboeket

Een bruidsboeket is meer dan alleen een los bosje bloemen. Het behoort toch wel tot 1 van de belangrijkste accessoires op jullie huwelijk. Je ziet de bloemen op veel foto's terug en bepalen voor een groot gedeelte ook de sfeer van jullie wedding. Wij zijn er in gespecialiseerd om samen met jou een bruidsboeket samen te stellen wat echt bij jullie past. Bij jullie dag maar nog veel belangrijker: bij jullie persoonlijk!

Maar hoe kies je nou een bruidsboeket? Er is zoveel mogelijk!
Ga eerst af op wat jij mooi vindt, qua stijl, kleur of misschien wel een bepaalde bloemsoort. Dan helpen wij je met de details, zoals beschikbaarheid van de bloemen, jullie thema van de dag of een kleur accent. Zo krijg je een uniek bruidsboeket, passend bij jullie huwelijksdag.

Je bruidsboeket wordt door ons door middel van draadgebonden techniek gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jouw bruidsboeket de gehele dag mooi blijft, en je je boeket niet steeds hoeft af te knippen en in het water moet zetten.  Dat zou heel onhandig zijn en je hebt een nat handvat als gevolg.  Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben binnen deze techniek betaal je bij ons geen hoge arbeidskosten. Meer weten over deze techniek? Lees het hier!

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom ben je van harte welkom om het bruidsbloemwerk persoonlijk te komen bespreken.
Bij Bruidsboeket & Zo ook in de avond uren!

Weet je al wat je wilt? Vul dan het offerte formulier in en regel alles gewoon wanneer het jou uitkomt via de e-mail. Gemakkelijk en snel!

Veldboeket

Het veldboeket zien we steeds vaker. Super leuk bij een boho of hippie wedding, een bruiloft met een Ibiza look, huwelijk op het strand, tja, eigenlijk kan het altijd. Als je houdt van lekker luchtig, losjes veel groen en verschillende soorten en vormen bloemen dat is dit een perfecte stijl voor jou! Wij zetten je bruidsboeket op draad. Deze stevige en bij ons betaalbare techniek zorgt er voor dat je boeket de hele dag mooi blijft.

Naar de Galerie

Biedermeier

De biedermeier is één van de meest gekozen bruidsboeketten. Het boeket is mooi rond van vorm, compact en handzaam. Te maken van allerlei soorten bloemen. Als je bijvoorbeeld maar 1 soort bloemen gebruikt wordt het model wat klassiek, kies je voor meerdere soorten bij elkaar dan ontstaat er een speelser effect. Het handvat is dun en smal omdat wij draadgebonden werken.

Naar de Galerie

Druppelvormig

Druppelvormige bruidsboeketten zijn niet altijd klassiek. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op. De bloemen in het boeket bepalen de stijl. Ook een veldboeket is te realiseren in een druppelvorm. Gaaf met eucalyptus en olijven blad bijvoorbeeld. Wil je helemaal een lekkere wilde bos dan wordt het meer een watervalbruidsboeket met veel groen en misschien voor jou wel reikend tot de grond.

Naar de Galerie

Composite of Glamelia

Een hele bijzondere uitstraling dat geeft een composite bouquet of glamelia bouquet. We zien ze niet zo heel vaak maar wij hebben ze natuurlijk al eens gemaakt. Ieder blaadje van de bloem word apart verwerkt.  We gebruiken dus niet de kop maar alleen de blaadjes. Met rozen blaadjes kom je ze veel tegen op internet maar wil je dat je boeket langer mooi blijft dan zijn lelie bloemen hiervoor zeer geschikt. Een gaaf alternatief voor als je eens wat anders wilt.

Naar de Galerie

Zijde bruidsboeket

Wil je je bruidsboeket bewaren of ga je trouwen in het buitenland? Wat dacht je dan van een zijde bruidsboeket!  De bloemen die wij hiervoor gebruiken zijn zo mooi dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Heb je een foto van een bruidsboeket met echte bloemen gezien? Leuk, wij gaan hem zo gelijk als mogelijk voor je maken. Ook de bruidegom- en gastencorsages of de bruidsmeisjes boeketten kunnen met zijde bloemen gemaakt worden door ons. Een herinnering voor altijd.

Naar de Pagina

Broches bruidsboeket

Hou jij wel van wat bling bling? Prachtig zijn ze onze broches bruidsboeketten die echt door ons zelf met de hand worden gemaakt.  Op een basis van zijde en/of foam bloemen. Door middel van jou wensen en kleur stellen we het broches boeket samen. Wil je er nog wat emotionele waarde aan toevoegen? Verzamel dan zelf ook wat broches van overgroot ouders, ouders, vriendinnen enz. zo krijgt je boeket een persoonlijke touch.

Naar de Pagina

"ik heb veel complimenten ontvangen over mijn bruidsboeket"

Jayanti en Prawien

Bruidsmeisjes, van groot tot klein. Ook voor deze meiden is het erg leuk om een een klein bruidsboeketje te dragen. Wat dacht je van de zelfde bloemen als jouw bruidsboeket maar dan in een andere kleur. Of bv een boeketje met alleen die ene mooi roos die in jouw boeket verwerkt zit. Een paar zwierige losse linten er om heen en het zal voor een prachtig plaatje zorgen. Lees meer

Hoe werkt dat nou precies? Het zijn toch gewoon een paar bloemetjes bij elkaar?  Omdat wij van open en eerlijkheid houden laten we je zien dat er veel meer achter jou bruidsboeket zit. Van je mailtje tot de bloemenveiling, en van onze professionele techniek tot het prachtige eindresultaat wat de fotograaf vastlegt in jullie trouwreportage.  Lees meer

Er komen waarschijnlijk een heleboel vragen in je op. Moet ik een afspraak maken? Kan ik de bloemen laten bezorgen? Enz.. Wellicht kun je hier op de pagina direct je antwoord vinden. De meest gestelde vragen van onze bruidsparen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.Lees meer