Bruidsmeisjes bloemen voor groot en klein

Bruidsmeisje zijn er groot en klein. Heb jij volwassen vriendinnen of nichtjes gekozen? Of gaan jullie voor lief klein en schattig. Bruidsmeisje bloemen horen er dan echt bij.

Volwassen bruidsmeisjes kunnen je namelijk helpen met de voorbereidingen en op de dag zelf kunnen zij een grote hulp zijn. Ook de maid of honour is in Amerika een big deal die eigenlijk ook een beetje de taken van de ceremoniemeester op zich neemt.

De kleine bruidsmeisjes brengen je ringen op een ringkussen of strooien de rozenblaadjes voordat de ceremonie begint.
Heel erg leuk als je ook deze meiden een kleine bruidsmeisjes boeketje geeft of een schattig bloemetje in hun haar.

Maar welke bruidsbloemen kies je dan en welke kleur?

Wat dacht je van de zelfde bloemen als jouw bruidsboeket maar dan in een andere kleur, passend bij hun jurkjes of wellicht neutraal en in crème/ wit?  Of bv een boeketje met alleen een aantal van de mooie rozen die in jouw boeket verwerkt zitten. Een paar zwierige losse linten er om heen en het plaatje is compleet.
We maken deze bruidsmeisjes boeketten met een wat eenvoudigere techniek zodat ze voor jou goed betaalbaar blijven.

We adviseren je graag.

"En ook voor het bruidsmeisje een schitterende kleine versie van mijn boeket"

Rita

Bloemen op je bruiloft bepalen voor een groot gedeelte de sfeer op jullie bruiloft. Denk eens aan fleurige en sfeervolle aankleding van de ceremonieplek, feestzaal, de diner-ruimte en de tafels.
Wat is er allemaal mogelijk?  Lees meer

Hoe kies je een bruidsboeket? Bij het kiezen van het juiste bruidsboeket kijk je niet alleen of jullie het mooi vinden, maar ook of het past bij de trouwjurk en de rest van de decoratie. “Welke stijl willen jullie neerzetten en wat past bij jullie persoonlijkheid?   Lees meer

Er komen waarschijnlijk een heleboel vragen in je op. Moet ik een afspraak maken? Kan ik de bloemen laten bezorgen? Enz.. Wellicht kun je hier op de pagina direct jou antwoord vinden. De meest gestelde vragen van onze bruidsparen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Lees meer