Haarbloemen inspiratie

Welke bloemen zijn geschikt?

Bloemen in je haar zijn zo leuk! Maar welke bloemen zijn geschikt en passen mooi bij jou kapsel. Wij leggen het hier voor je uit.

Eerst kijken we altijd naar de bloemen die verwerkt worden in je bruidsboeket. Zijn dit geschikte bloemen voor in een kapsel? Ze mogen n.m niet te zwaar en te groot zijn. En de bloemen in je haar moeten natuurlijk heel de dag mooi blijven. We kiezen vaak voor stevige bloemen zoals o.a. gipskruid, kleine roosjes, orchidee, eucalyptus of lavendel

Als het heel mooi weer is dan is het een goed idee om reserve bloemen mee te nemen en deze bv in de avond te vervangen. Bewaar deze op een koele plaats bv op de locatie in een koelcel. Bij erg warm weer zullen alle soorten verse bloemen op een gegeven moment minder mooi worden. Je ceremoniemeester kan daarbij helpen.

Foto: Pinterest

Wat past bij mijn kapsel?

Jouw Hairstylist kan je van het beste advies voorzien voor je bruidskapsel. Ook is het belangrijk waar de hairstylist graag mee werkt in jou kapsel. Wij kunnen overal jou bloemen op maken, denk daarbij aan schuifspelden, knotspelden, een kam, ijzerdraadje of diadeem.

Als je je haar opgestoken gaat dragen of in een knot, dan is een grote bloem of meerdere kleine bloemen erg leuk. Maar draag je los haar en hebben jullie een boho wedding of natural wedding dan is een bloemenkrans of 1 enkele bloem een goede keuze. Bij een vlecht geven losse plukjes gipskruid een mooi effect.

Op internet zie je veel foto's met hele grote kransen en erg veel bloemen. Hou er rekening mee dat het natuurlijk wel lekker moet zitten en mooi moet staan!

Laat je inspireren

Wil je even wat ideeën op doen voor je kapsel en de bloemen? We hebben hier een aantal leuke voorbeelden voor je. Gekregen van onze bruidsparen en gevonden op bv Pinterst.

Daar hebben we overigens een heel bord voor je aangemaakt, handig!

"Ik was dolblij met mijn boeket, haarstuk en overige bloemen! "

Wij zijn onze bruidsparen en fotografen dankbaar voor het doorsturen van hun prachtige foto's.  Neem een kijk in onze portfolio en zie daar het complete plaatje van een aantal van onze bruidsparen. 

Lees meer

Hoe kies je een bruidsboeket? Bij het kiezen van het juiste bruidsboeket kijk je niet alleen of jullie het mooi vinden, maar ook of het past bij de trouwjurk en de rest van de decoratie. “Welke stijl willen jullie neerzetten en wat past bij jullie persoonlijkheid?

Lees meer

Het moment is daar, de trouwceremonie, jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl. De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek net zoals het moment van het JA woord. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer