Bloemen maken je trouwauto compleet

Stappen jullie op jullie trouwdag in een auto of koets, of ga je gewoon lekker op de fiets?
Waar je ook voor kiest, bloemen geven het vervoermiddel een feestelijke uitstraling.
Deze finishing touch mag daarom zeker niet ontbreken!  Er zijn veel mogelijkheden om je trouwvervoer te versieren.  Het autobloemstuk stemmen we natuurlijk af op jouw bruidsboeket, in jullie kleur en jullie stijl. In de FotoGalerie vind je diverse mogelijkheden van de autobloemstukken.

Beschadigd de trouwauto niet?

Er zijn speciale houders met zuignappen ontwikkeld welke de trouwauto niet zullen beschadigen. We letten er natuurlijk ook op dat de stelen van de bloemen of de takken niet over de auto heen kunnen bewegen. De zuignap zorgt er ook voor dat het autobloemstuk er ook gemakkelijk vanaf gehaald kan worden als de trouwauto aan het einde van de dag niet meer gebruikt word.
Hoe de zuignap werkt leggen we die dag graag aan jullie uit.  Vergeet overigens de volg auto's niet, super leuk om deze met linten aan de spiegels of de antenne te versieren.

LET OP:

Bij veel autoverhuurbedrijven worden ook bloemstukken aangeboden.
Deze sluiten dan niet aan bij jullie bruidsboeket en het overige bloemwerk en dat zou erg jammer zijn.
Bruidsboeket & Zo stemt alles af op het bruidsboeket, corsages en al het andere bloemwerk. Zo ontstaat een evenwichtig en mooi geheel.

Heb je nog vragen? Wellicht staat je antwoord in ons Faq

Heb je deze pagina's al gezien?

Wij zijn onze bruidsparen en fotografen dankbaar voor het doorsturen van hun prachtige foto's.  Neem een kijk in onze portfolio en zie daar het complete plaatje van een aantal van onze bruidsparen.

Lees meer

Wil je iets anders dan anders? Iets wat echt opvalt en je nog jaren kan bewaren? Wellicht is dan een broches bruidsboeket wel iets voor jou. Lees hier op de pagina alle mogelijkheden. Lees meer

Het moment is daar, de trouwceremonie, jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl. De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek net zoals het moment van het JA woord. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer