Grote boeketten

De bloemen van je bruidsboeket maar dan geschikt in een groot boeket geven veel sfeer aan je bruiloft. Laat bijvoorbeeld twee mooie grote vazen bij de entree door ons plaatsen. Jullie gasten zullen direct ondergedompeld worden in een bloemrijk huwelijk. Of wat dacht je van een groot boeket op de ceremonie tafel, op twee zuilen als achtergrond van de ceremonie plek of op de bar in jullie feest zaal.  Door dit bruidsbloemwerk zal jullie huwelijk nog meer een eenheid vormen in de sfeer welke jullie willen uitstralen.

Bezorgen of ophalen

Uiteraard  bezorgen en plaatsen wij al jullie bruidswerk op de trouwlocatie wanneer je dit wenst.  Afhankelijk van de hoeveelheid bloemstukken en de grootte van de opdracht bezorgen en plaatsen wij persoonlijk, tegen een passende vergoeding, door heel Nederland.

"Het bruidsboeket, een prachtige grote vaas met een passend boeket, de corsages en de tafelversieringen waren top. Precies wat we afgesproken hadden en mooi verzorgd"

Esther en Alfred

Als je een huwelijk hebt met een diner dan mogen bloemen op de tafel niet ontbreken.  Het straalt veel luxe uit en geeft natuurlijk een prachtige sfeer, helemaal in jullie kleuren en passend bij de locatie.
Klik hier

Ze zijn zo leuk al die kleine vaasjes of ook wel centerpieces genoemd. Met centerpieces kun je echt alle kanten op. In kleine glazen vaasjes, accubakjes, potjes, flesjes, Mason Jars. Shop zelf wat leuke vaasjes die passen bij jullie sfeer. Klik hier

De bruidstaart wordt vaak versiert met bloemen, en hoe gaaf is het als je ze matcht met je bruidsboeket.  Je kunt bloemen als accent gebruiken of de hele bruidstaart met bloemetjes versieren. Laat bijvoorbeeld een waterval aan bloemen over één kant van de taart lopen of kleine toefjes bloemen per etage. Klik hier