Ringkussens, voor ieder wat wils

Het moment is daar, de trouwceremonie. Samen hebben jullie hele mooie trouwringen uitgezocht en deze wil je natuurlijk niet zomaar uit het doosje van de juwelier te voorschijn halen. Misschien worden jullie trouwringen wel gebracht door een bruidsmeisje, hoe schattig is het als het kussen mooi roze is en lieve details bevat.

De unieke handgemaakte trouwwring-kussens maken de ceremonie compleet. Alle ringkussens zijn uniek en allemaal hebben ze iets bijzonders.

Gaan jullie voor rustig en chique, naturel met jute, of kristallen en broches? Een gepersonaliseerd ringkussen met jullie namen en de trouwdatum er op geborduurd kan natuurlijk ook!
Ringkussens zijn bij ons op voorraad en snel verzenden is geen probleem!  Mocht je je initialen op een ringkussen willen dan is de levertijd ietsje langer.

Bijzondere wensen zijn altijd welkom dus maak ze gerust kenbaar.

Bestellen?

Stuur dan een e-mail of vul het contact formulier in.

 

Chique naturel

Eenvoud in mooie luxe satijnen stof. Soms een klein detail en een persoonlijke touch.

Naar de Galerie

Vrolijke en pittige kleuren

Diverse kussens in verschillende kleuren. Heb je een kleuren thema? Laat het ons weten!

Naar de Galerie

Broches en strass

Mag jullie ringkussen wel een beetje op vallen of heb je een broches bruidsboeket?

Naar de Galerie

"De inspiratie die wij haar gaven heeft zij meegenomen en onze verwachtingen overtroffen"

Bart & Tessa

Heb je deze pagina's al gezien?

Wij zijn onze bruidsparen en fotografen dankbaar voor het doorsturen van hun prachtige foto's.  Neem een kijk in onze portfolio en zie daar het complete plaatje van een aantal van onze bruidsparen. 

Lees meer

Hoe kies je een bruidsboeket? Bij het kiezen van het juiste bruidsboeket kijk je niet alleen of jullie het mooi vinden, maar ook of het past bij de trouwjurk en de rest van de decoratie. “Welke stijl willen jullie neerzetten en wat past bij jullie persoonlijkheid?

Lees meer

Het moment is daar, de trouwceremonie, jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl. De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek net zoals het moment van het JA woord. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer