Ringkussens, voor ieder wat wils

Het moment is daar, de trouwceremonie waar naar je lang hebt uitgekeken. Het moment om ook de ringen aan elkaar te overhandigen.
Jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl want de kleinste details dragen bij aan het complete plaatje.

De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek en bijzonder. Ga jij voor rustig en chique, naturel, met kristallen en broches of een gepersonaliseerd ringkussen met jullie namen en de trouwdatum er op geborduurd?
De meeste ringkussens zijn op voorraad. Verzenden is ook geen probleem!

Bijzondere wensen zijn altijd welkom dus maak ze gerust kenbaar.

Chique naturel

Chique eenvoud in mooie luxe satijnen stof. Soms een klein detail en een persoonlijke touch.

Naar de Galerie

Vrolijke en pittige kleuren

Diverse kussens in verschillende kleuren. Heb je een kleuren thema? Laat het ons weten!

Naar de Galerie

Broches en strass

Broches en strass op je ringkussen als het wel een beetje op mag vallen. Ook gaaf bij een broches bruidsboeket!

Naar de Galerie

"De inspiratie die wij haar gaven heeft zij meegenomen en onze verwachtingen overtroffen"

Bart & Tessa

Heb je deze pagina's al gezien?

Wij zijn onze bruidsparen en fotografen dankbaar voor het doorsturen van hun prachtige foto's.  Neem een kijk in onze portfolio en zie daar het complete plaatje van een aantal van onze bruidsparen. 

Lees meer

Hoe kies je een bruidsboeket? Bij het kiezen van het juiste bruidsboeket kijk je niet alleen of jullie het mooi vinden, maar ook of het past bij de trouwjurk en de rest van de decoratie. “Welke stijl willen jullie neerzetten en wat past bij jullie persoonlijkheid?

Lees meer

Het moment is daar, de trouwceremonie, jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl. De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek net zoals het moment van het JA woord. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer