Trouwboog inclusief bloemen

Trouwen jullie in een grote zaal, op het strand, bij een kasteel of in een mooie plek in de natuur? Dan is het erg leuk om een sfeervolle ceremonieplaats te creëren.  Een prieeltje, trouwboog, rozenboog of een backdrop het is allemaal prachtig om onder te kunnen trouwen. Met deze romantische aankleding van jullie bruiloft maak je het perfecte decor waar jullie het JA woord zullen zeggen. 

Zo'n trouwboog decoreren wij natuurlijk helemaal in stijl, passend bij het thema van jullie bruiloft, je bruidsboeket en al het overige bruidsbloemwerk.

Bij Bruidsboeket & Zo huur je een trouwboog compleet met bloemen

Wij nemen je alle zorgen uit handen. Op de gewenste dag en het gewenste tijdstip plaatsen wij de rozenboog voor je op jullie trouwlocatie.
Onze trouwboog is lekker groot, zodat je er ook echt samen onder past.
De trouwboog heeft een mooie crème kleur en wij decoreren de rozenboog met o.a. de bloemen uit je bruidsboeket.

Je kunt de trouwboog na het huwelijk binnen 2 dagen zelf terug (laten) brengen of voor een kleine meerprijs door ons laten ophalen. De trouwboog bestaat uit 6 delen, is niet zwaar en gemakkelijk demonteerbaar.

trouwboog

Afmetingen circa:
Totale breedte: 156 cm
Doorgangsbreedte: 136 cm
Diepte: 25 cm
Totale hoogte: 258 cm
Doorgangshoogte: 226 cm
Gewicht zonder bloemen: 12 kg
Prijsindicatie voor een mooie boog:  incl. groen,  bloemen en het plaatsten in Den Haag en omstreken v.a.€ 350,00

Ieder bruidspaar is uniek en ieder bruidspaar heeft speciale wensen, daarom kijken we natuurlijk eerst wat jullie wensen zijn en vertellen wij de mogelijkheden.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan met jouw voorkeuren. Voor de bovengenoemde prijs kunnen we in ieder geval gegarandeerd mooie kwaliteit leveren.

Trouwprieeltje en rozenboog

Het bruidsboeket, een prachtige grote vaas met een passend boeket, de corsages en de tafelversieringen waren top. Precies wat we afgesproken hadden en mooi verzorgd.

Esther en Alfred

Bruidsmeisjes, van groot tot klein. Ook voor deze meiden is het erg leuk om een een klein bruidsboeketje te dragen. Wat dacht je van de zelfde bloemen als je bruidsboeket maar dan in een andere kleur. Of bv een boeketje met alleen die ene mooi roos die in jou boeket verwerkt zit. Een paar zwierige losse linten er om heen en het zal voor een prachtig plaatje zorgen. Lees meer

Hoe werkt dat nou precies? Het zijn toch gewoon een paar bloemetjes bij elkaar?  Omdat wij van open en eerlijkheid houden laten we je zien dat er veel meer achter jou bruidsboeket zit. Van jou mailtje tot de bloemenveiling, en van onze professionele techniek tot het prachtige eindresultaat wat de fotograaf vast legt in jullie trouwreportage.  Lees meer

Er komen waarschijnlijk een heleboel vragen in je op. Moet ik een afspraak maken? Kan ik de bloemen laten bezorgen? Enz.. Wellicht kun je hier op de pagina direct jou antwoord vinden. De meest gestelde vragen van onze bruidsparen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.Lees meer