Wil je graag een offerte ontvangen?

Als je al een beetje weet waar je voorkeur naar uit gaat, vul dan het onderstaande formulier in en voeg wat bijlages toe. Dan kunnen we je aan de hand van deze voorbeelden adviseren en een vrijblijvende offerte toesturen. De voorbeelden mogen overal vandaan komen, onze website, Pinterest, Facebook e.d.

LET OP!  Bruidswerk is een versproduct en kan niet worden verzonden. Wij leveren daarom persoonlijk en alleen in de buurt van Den Haag en omstreken jou bruidsboeket en corsages.  Dus trouwen jullie in de Regio van Den Haag,  Delft, Rotterdam, Leiden,  Westland of woont er iemand in de buurt die het bloemwerk voor jullie kan meenemen?  Dan maken we graag een offerte voor je!

Afhankelijk van de hoeveelheid bloemstukken en de grote van de opdracht bezorgen en plaatsen wij persoonlijk, tegen een passende vergoeding, door heel Nederland.

Offerte aanvragen
  1. Je telefoonnummer gebruiken wij alleen bij e-mail storingen
  2. * verplicht

  3. Zonder voorbeelden kunnen we niet zo goed een gerichte prijs afgeven. Upload daarom hier wat voorbeelden.
  • Hoe heb je ons gevonden?
  • LET OP! Je ontvangt direct een automatische mail van ons. Heb je een Hotmail, Live, Outlook of Msn adres? Dan kan het zijn dat we in je ongewenste mailbox terecht komen. Voeg ons toe aan je contacten dan zal dit probleem in de toekomst verholpen zijn. Reageren wij niet binnen 3 dagen, neem dan even telefonisch contact met ons op. Dit is een probleem bij Microsoft en onze hosting provider. Excuses voor het ongemak.
  • Get INSPIRED by FLOWERS