Zijden bruidsboeket inspiratie

Bruidsboeket & Zo creëert ook prachtige zijden bruidsboeketten. Onze zijden bloemen of ook wel kunstbloemen genoemd, van hoogwaardige kwaliteit zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Door onze ruime ervaring met verse bruidsboeketten kunnen wij een zo natuurlijk mogelijk, eigentijds en stijlvol bruidsboeket voor je creëren. Laat je hieronder inspireren in de galerie zijden bruidsboeket

Lees meer op de pagina zijden bruidsboeketten

zijdenbruidsboeket denhaag zijde kunstbloemen

"Wauw wat een prachtig boeket had ik voor onze bruiloft op 17 juni! Fijn dat alles kan worden aangepast aan onze wensen"

Barbara

Wij zijn onze bruidsparen en fotografen dankbaar voor het doorsturen van hun prachtige foto's.  Neem een kijk in onze portfolio en zie daar het complete plaatje van een aantal van onze bruidsparen. 

Lees meer

Hoe kies je een bruidsboeket? Bij het kiezen van het juiste bruidsboeket kijk je niet alleen of jullie het mooi vinden, maar ook of het past bij de trouwjurk en de rest van de decoratie. “Welke stijl willen jullie neerzetten en wat past bij jullie persoonlijkheid?

Lees meer

Het moment is daar, de trouwceremonie, jullie ringen worden natuurlijk gebracht op een prachtig ringkussen. Helemaal in jullie stijl. De handgemaakte kussens zijn allemaal uniek net zoals het moment van het JA woord. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer