Druppelbruidsboeket inspiratie

Een druppelbruidsboeket

Druppelvormige bruidsboeketten zijn niet altijd klassiek. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op. De bloemen in het druppelbruidsboeket bepalen de stijl. Ook een veldboeket is te realiseren in een druppelvorm. Gaaf met eucalyptus en olijvenblad bijvoorbeeld. Wil je helemaal een lekkere wilde bos dan wordt het meer een watervalbruidsboeket met veel groen en misschien zelfs voor jou wel reikend tot de grond. Een druppelbruidsboeket wordt doormiddel van verschillende technieken gemaakt. Meer hierover lees je op de pagina een kijkje achter de schermen

Bij ons op de website zie je alleen ons eigen werk. Dat geeft een eerlijke beeld van onze kwaliteiten. Op onze Pinterest website geven wij je nog meer inspiratie.

"De bloemstukken waren nog mooier geworden dan we van te voren hadden gedacht!"

Melissa

Bloemen op je bruiloft bepalen voor een groot gedeelte de sfeer op jullie bruiloft. Denk eens aan fleurige en sfeervolle aankleding van de ceremonieplek, feestzaal, de diner-ruimte en de tafels.
Wat is er allemaal mogelijk?

Lees meer

Wil jij iets bijzonders? Iets anders dan anders? Onze broches bruidsboeketten zijn prachtig! En echt door ons zelf met de hand gemaakt! Lees meer

Bruidsboeket & Zo bezorgt jullie graag een onvergetelijke en bloemrijke huwelijksdag. Naar wens bezorgen wij het bruidsbloemwerk op een door jullie aangegeven locatie en gewenst tijdstip. Locatie versiering plaatsen wij door heel Nederland.

Lees meer