Bloemen op je trouwlocatie

Bij ons op de website zie je alleen ons eigen werk. Dat geeft een eerlijke beeld van onze kwaliteiten. Op onze Pinterest website geven wij je nog meer inspiratie.

Eyecatcher

De bloemen van je bruidsboeket  maar dan geschikt in een groot boeket geven veel sfeer aan je bruiloft. Laat bijvoorbeeld twee mooie grote vazen bij de entree door ons plaatsen. Jullie gasten zullen direct ondergedompeld worden in een bloemrijk huwelijk. Of wat dacht je van een groot boeket op de ceremonie tafel of de bar. Door deze decoratie zal jullie huwelijk nog meer een eenheid vormen.

Naar de Galerie

Stoelversiering

Kleine bosjes bloemen in vaasjes of gewoon lekker natural als veldbloemen vast gestrikt aan de stoelen zijn super leuk om de stoelen van de gasten tijdens de trouwceremonie te decoreren. In overleg met jullie en de locatie kunnen wij ze voor jullie aan de stoelen vast maken. Neem bij het bespreken met ons altijd even een foto mee van de stoelen dan bekijken we de mogelijkheden.

Naar de Galerie

Complete trouwboog met groen en bloemen

Heb je ze al gezien? De prachtige trouwbogen ? Dat wil jij toch ook? Super mooi op het moment dat je aankomt op de plek van de ceremonie, al die bloemen, het groen, wapperende stoffen. Geweldig bij een bohemien wedding, sprookjes huwelijk, klassieke bruiloft, standfeestjes, het kan eigenlijk altijd en overal. Ongelofelijk wat de sfeer zal zijn die je trouwfoto's uitstralen.

Naar de Galerie

Dinner table

Een mooi versierde tafel met een opvallend groot bloemstuk, een bloemenkrans, verschillende potjes en flesjes of de hippe kleine Mason Jars.  Als je een huwelijk hebt met een diner dan mogen bloemen op de tafel niet ontbreken.  Het straalt veel luxe uit en geeft natuurlijk een prachtige sfeer, helemaal in jullie kleuren en passend bij de locatie. Natuurlijk brengen wij de bloemen naar de trouwlocatie en zetten alles keurig op de afgesproken plaatsen. Ook buiten de Regio Den Haag. Er is van alles mogelijk kijk maar eens in de galerie.

Naar de Galerie

Centerpieces

Ze zijn zo leuk al die kleine vaasjes of ook wel centerpieces genoemd. Met centerpieces kun je echt alle kanten op. In kleine glazen vaasjes, accubakjes, potjes, flesjes, Mason Jars. Shop zelf wat leuke vaasjes die passen bij jullie sfeer. Of ga voor recycle, en begin zo snel mogelijk met het sparen van conserven potjes en vaasjes.  Als je ze bij ons brengt dan wij maken je bloemen er in. Heb je gelijk een leuk bedankje voor je gasten aan het einde van de dag.  Voor de creatieve bruidsparen; geef je potjes en vaasjes een persoonlijke touch met lintjes, strikjes, hangertjes e.d.

Naar de Galerie

De bruidstaart

Eén van de eyecatchers van jullie dag is ook de bruidstaart. Deze wordt vaak versiert met bloemen, en hoe gaaf als je ze matcht met je bruidsboeket.  Je kunt bloemen als accent gebruiken of de hele bruidstaart met bloemetjes versieren. Laat bijvoorbeeld een waterval aan bloemen over één kant van de taart lopen of kleine toefjes bloemen per etage.
Overleg met jullie patissier welke bloemen hij/zij graag wilt gebruiken en laat daarbij de bloemen uit je bruidsboeket zien. Wij maken een bundeltje bloemen voor de patissier klaar zodat deze op professionele wijze door hem/ haar verwerkt kunnen worden.

Naar de Galerie

"prettige samenwerking gehad met Bianca, mooi boeketje, prachtige decoratie, het prieel zag er schitterend uit!"

Anoniem

Heb je deze pagina's al gezien?

Bruidsmeisjes, van groot tot klein. Ook voor deze meiden is het erg leuk om een een klein bruidsboeketje te dragen. Wat dacht je van de zelfde bloemen als je bruidsboeket maar dan in een andere kleur. Of bv een boeketje met alleen die ene mooi roos die in jou boeket verwerkt zit. Een paar zwierige losse linten er om heen en het zal voor een prachtig plaatje zorgen. Lees meer

Hoe werkt dat nou precies? Het zijn toch gewoon een paar bloemetjes bij elkaar?  Omdat wij van open en eerlijkheid houden laten we je zien dat er veel meer achter jou bruidsboeket zit. Van jou mailtje tot de bloemenveiling, en van onze professionele techniek tot het prachtige eindresultaat wat de fotograaf vast legt in jullie trouwreportage.  Lees meer

Er komen waarschijnlijk een heleboel vragen in je op. Moet ik een afspraak maken? Kan ik de bloemen laten bezorgen? Enz.. Wellicht kun je hier op de pagina direct jou antwoord vinden. De meest gestelde vragen van onze bruidsparen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.Lees meer