Een zijden bruidsboeket voor altijd

Bruidsboeket & Zo creëert ook prachtige zijden bruidsboeketten.

Onze zijden bloemen of ook wel kunstbloemen genoemd, van hoogwaardige kwaliteit zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Door onze ruime ervaring met verse bruidsboeketten kunnen wij een zo natuurlijk mogelijk, eigentijds en stijlvol bruidsboeket voor je creëren. Je gasten zullen niet geloven dat de bloemen niet echt zijn. Wellicht, als je niets zegt, hebben ze het niet eens door. Super leuk juist!

Een zijden bruidsboeket is ook nog eens een duurzame keuze.
Want wanneer de schoonheid van een vers bruidsboeket verloren gaat, gaat een zijde bruidsboeket over op een mooie plaats in huis of zelfs misschien wel naar uw volgende generatie. Zo blijft het een prachtige blijvende herinnering.

Bij Bruidsboeket & Zo heeft u al een zijden bruidsboeket vanaf € 150,00 inclusief bruidegom corsage. Het gaat hier dan om een professioneel draadgebonden basis boeket met bv alleen rozen. Het handvat wordt keurig gewikkeld met satijnen lint.

De luxere zijden bruidsboeketten met meerdere soorten bloemen bedragen gemiddeld € 175,00- € 250,00 Dit is afhankelijk van de bloemsoorten en de details.
Wil je weten hoe jouw zijden trouwboeket tot stand komt? Kijk dan op de pagina  "kijkje achter de schermen"

Zijden bruidsboeket

Corsages

Bruidsmeisjes bloemen

"Toen ik de stand van Bruidsboeket & Zo zag staan op de beurs met hun zijden boeket was ik meteen verkocht, niet van echt te onderscheiden"

Sandra

Bloemen op je bruiloft bepalen voor een groot gedeelte de sfeer op jullie bruiloft. Denk eens aan fleurige en sfeervolle aankleding van de ceremonieplek, feestzaal, de diner-ruimte en de tafels.
Wat is er allemaal mogelijk?  Lees meer

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk bespreken en je laten adviseren? Of gewoon online vanaf je luie stoel het bloemwerk regelen? Het kan bij Bruidsboeket & Zo allemaal! Ga naar onze contactpagina en vul een afspraak of offerte formulier in.  Klik hier

Bij het meest bijzondere moment van de dag hoort natuurlijk een ringkussen. Ga jij voor rustig en chique, naturel, met kristallen en broches of een gepersonaliseerd ringkussen met jullie namen en de touwdatum er op geborduurd? Klik hier