Waarom kiezen voor Bruidsboeket & Zo

Een bruidsboeket geheel afgestemd op jullie wensen en een decoratie op locatie om jullie bruiloft een unieke sfeer te geven.
Jullie krijgen het mooiste bloemwerk met onze hulp! Jarenlange ervaring als bloemstylist voor de uiteenlopende bruidsparen bewijst dat keer op keer.

Bruidsboeket & Zo is dè bruidswerkspecialist uit Den Haag.
Wij werken vanuit ons huis dat buiten het centrum ligt en zijn goed bereikbaar.

Ons team is op dit moment drie man sterk: Bianca, bloemstylist, bruidswerk specialist, eigenaresse van Bruidsboeket &Zo
Stanley: rechterhand, chauffeur En Jannie: creatief designer ringkussens

Samen maken wij jullie huwelijksdag compleet.

Bianca van Spronsen

Eigenaar/ Bloemist

Ik ben Bianca, 38 jaar,  de creatieve handen en contactpersoon bij Bruidsboeket & Zo. Moeder van twee pubermeiden, twee cadeaukids en getrouwd met Stanley Swinkels. Met zijn allen wonen wij in ons gezellig benedenhuis aan de Mient in Den Haag. Dagelijks geniet ik van mijn 20 jaar ervaring als bloemist waardoor ik inmiddels al weer 6 jaar heel veel bruidsparen kan voorzien van prachtig bruidsbloemwerk. Tijdens mijn werkzaamheden scharrelt op de achtergrond mijn hobby kippen rond en houden mijn katten mij warm gezelschap( welke ik natuurlijk altijd even weghaal 🙂 als je dat wenst) Persoonlijk en ontspannen contact met jullie als bruidspaar staat bij mij hoog in het vaandel.

Stanley Swinkels

Rechterhand/ Deliveryman

Ik ben Stanley, geboren in 1977 in Den Haag. Ben vader van een zoon en dochter en getrouwd met Bianca. Zelf kom ik uit een hele andere hoek dan de bloemenbranche, namelijk de sociale wetenschappen. Als psycholoog werk ik inmiddels al ruim 12 jaar vol passie in de ouderenzorg. Op het eerste gezicht een hele andere wereld, maar in het dagelijks werken met en voor mensen delen we dezelfde passie: mensen iets geven waar ze blij van worden. Het geven van persoonlijke aandacht, attent zijn en voldoening krijgen door voor een ander iets te betekenen. Hier staan wij beiden voor. Het is ontzettend leuk om via de ogen van jou als (mogelijke) klant naar ons bedrijf te kijken en op deze wijze steeds verder te groeien in onze service en ondernemerschap. Gezien ik in de regio werk kan ik vaak makkelijk bijspringen met bezorgen of ’s avonds en in weekenden Bianca assisteren met allerlei zaken voor Bruidsboeket & Zo. Ook ik hou erg van dieren: van de plonzende koi-karpers tot alle andere harige en geschubde of bevederde vrienden in onze ‘stadsboerderij’.

Jannie van Spronsen

Designer Ringkussens

Ik ben Jannie van Spronsen, moeder van Bianca en Ingrid, en oma van 4 kleinkinderen en twee cadeau kids. Samen met mijn man, waarmee ik inmiddels al weer 40 jaar getrouwd ben, hebben wij een Labrador hond, genaamd Ross. We wonen in Monster vlak aan zee en genieten dan ook vaak van de wandelingen die maken over het strand. Ik ben graag creatief en mijn handen hebben mijn hele leven al veel mooi werk afgeleverd. Van kleding naaien tot borduren, van breien tot haken en van fotograferen tot het bewerken van de foto's. Het is ook ontzettend leuk, om voor de bruidsparen ringkussens te mogen maken. Iedere wens is anders en ieder ringkussen uniek. Prachtig om op deze manier ook een steentje te mogen bijdragen aan een huwelijk.

"Het beste punt van Bianca is dat ze een hele persoonlijke aanpak heeft. Ze neemt de tijd om je te leren kennen. Daardoor komt er ook een bruidsboeket uit dat echt bij je past. "

Mayke
 • Het was super fijn om met Bianca van Bruidsboeket & Zo samen te werken. Het bruidsboeket & corsage voor de bruidegom zijn echt ontzettend mooi geworden, helemaal zoals we in gedachten hadden! Alles verliep zonder Lees verder…

  Lee & Lara

 • Contacten op alle fronten heel erg goed. Altijd spannend om voor het eerst je boeket te zien, wij waren verrast en zeer onder de indruk van een ge-wel-dig mooi bruidsboeket. Aanrader voor alle toekomstige bruidsparen…

  Soeresh & Arashna

 • Het bruidsboeket, corsages, bloemen voor de taart en autobloemenhartjeskrans waren prachtig! Heb er veel positieve reacties op gekregen. We hadden ook bij andere bloemisten gekeken maar qua prijs kwaliteit verhouding moet je echt bij Bruidsboeket Lees verder…

  Gideon & Louise

 • Samen met Bianca hebben wij op Pinterest gezocht naar wat we mooi vonden. Bianca heeft de juiste bloemen gezocht en zo een prachtig boeket speciaal voor ons samengesteld. Verse bloemen en perfect naar onze wens! Lees verder…

  Lars & Kirsty

 • Goed meegedacht over onze wensen. Bianca stuurde allerlei zijdebloemen op om te kunnen bekijken. Dit omdat we niet in de buurt van Den Haag wonen. In goed overleg heeft zij een prachtig boeket en bruidsmeisjes Lees verder…

  Marcia

 • Bruidsboeket & Zo raad ik iedere bruid aan! De service is top, er wordt met je meegedacht en de kwaliteit is super! Ik was dolblij met mijn boeket, haarstuk en overige bloemen!

  Manouk

Lees ze volledig op de pagina reviews

Bruidsboeket & Zo 9.8 uit 97 ervaringen

Stel gerust je vraag!

Vul het onderstaande contact formulier in. Voor het maken van een afspraak ga je naar het afspraak formulier of vraag een offerte aan. 

Contact formulier
 1. * verlplicht

 • Hoe heb je ons gevonden?