Waarom Bruidsboeket & Zo

Een bruidsboeket geheel afgestemd op jullie wensen en een decoratie op locatie om jullie bruiloft een unieke sfeer te geven.
Jullie krijgen het mooiste bloemwerk met onze hulp! Jarenlange ervaring als bloemstylisten voor de uiteenlopende bruidsparen bewijst dat keer op keer.

Bruidsboeket & Zo is dè bruidswerkspecialist uit Den Haag.
Wij werken vanuit onze winkels aan de Reinkenstraat en Volendamlaan welke net buiten het centrum liggen en goed bereikbaar zijn.

Ons bruidswerkteam is op dit moment vier vrouwen sterk:
Mariska, bruidswerk specialist, eigenaar van Bruidsboeket & Zo en Bloembinderij van der Maat
Bianca, bruidswerk specialist
Sandra, bruidswerk specialist
Wendy,  Bloemstylist

Naast dit bruidswerkteam werken ook - waar nodig-  onze andere ervaren collega's mee aan allerhande bruidsbloemwerk. Bijvoorbeeld voor de bloemdecoraties op jullie huwelijkslocatie.

Onze eigen Chauffeurs zorgen er voor dat jullie bloemwerk op tijd en op de juiste plaats bezorgd wordt.

Samen maken wij jullie huwelijksdag compleet.

Lieve groet,

Team Bruidsboeket & Zo

"Wat een prachtig boeket en corsages! Zeer tevreden mee en voldeed aan alle wensen. Zeker een aanrader!"

Kirsten
 • Het was super fijn om met Bianca van Bruidsboeket & Zo samen te werken. Het bruidsboeket & corsage voor de bruidegom zijn echt ontzettend mooi geworden, helemaal zoals we in gedachten hadden! Alles verliep zonder problemen, alles werd helder besproken en uitgelegd en de bloemen zijn absoluut het geld waard.

  Lee & Lara

 • Contacten op alle fronten heel erg goed. Altijd spannend om voor het eerst je boeket te zien, wij waren verrast en zeer onder de indruk van een ge-wel-dig mooi bruidsboeket. Aanrader voor alle toekomstige bruidsparen…

  Soeresh & Arashna

 • Het bruidsboeket, corsages, bloemen voor de taart en autobloemenhartjeskrans waren prachtig! Heb er veel positieve reacties op gekregen. We hadden ook bij andere bloemisten gekeken maar qua prijs kwaliteit verhouding moet je echt bij Bruidsboeket zijn!

  Gideon & Louise

 • Samen met Bianca hebben wij op Pinterest gezocht naar wat we mooi vonden. Bianca heeft de juiste bloemen gezocht en zo een prachtig boeket speciaal voor ons samengesteld. Verse bloemen en perfect naar onze wens! Ik had me geen beter boeket kunnen wensen!

  Lars & Kirsty

 • Goed meegedacht over onze wensen. Bianca stuurde allerlei zijdebloemen op om te kunnen bekijken. Dit omdat we niet in de buurt van Den Haag wonen. In goed overleg heeft zij een prachtig boeket en bruidsmeisjes boeketje voor onze dochter gemaakt. Heel erg mooi!

  Marcia

 • Bruidsboeket & Zo raad ik iedere bruid aan! De service is top, er wordt met je meegedacht en de kwaliteit is super! Ik was dolblij met mijn boeket, haarstuk en overige bloemen!

  Manouk

Lees ze volledig op de pagina reviews

Bruidsboeket & Zo 9.8 uit 102 ervaringen

Stel gerust je vraag!

Vul het onderstaande contact formulier in. Voor het maken van een afspraak ga je naar het afspraak formulier of vraag een offerte aan. 

  Contact formulier
  1. * verlplicht

 • Hoe heb je ons gevonden?