Dinertafels of statafels

Ze zijn zo leuk al die kleine vaasjes of ook wel centerpieces genoemd. Met centerpieces kun je echt alle kanten op. In kleine glazen vaasjes, accubakjes, potjes, flesjes, Mason Jars. Shop zelf wat leuke vaasjes die passen bij jullie sfeer. Of ga voor recycle, en begin zo snel mogelijk met het sparen van conserven potjes en vaasjes. Als je ze bij ons brengt dan wij maken je bloemen er in. Heb je gelijk een leuk bedankje voor je gasten aan het einde van de dag. Voor de creatieve bruidsparen; geef je potjes en vaasjes een persoonlijke touch met lintjes, strikjes, hangertjes e.d.

Geen zin om vaasjes te sparen? Dan betaal je bij ons alleen een borg voor het glaswerk. Als je de vaasjes binnen 3 weken na het huwelijk weer terug brengt dan storten we de borg weer terug op je rekening.

Bezorgen of ophalen

Uiteraard  bezorgen en plaatsen wij al jullie bloemen op de trouwlocatie wanneer je dit wenst.  Afhankelijk van de hoeveelheid bloemstukken en de grootte van de opdracht bezorgen en plaatsen wij persoonlijk, tegen een passende vergoeding, door heel Nederland.

"We hadden ook bij andere bloemisten gekeken, maar qua prijs kwaliteit verhouding moet je echt bij Bruidsboeket & Zo zijn!"

Louise en Gideon

De bloemen van je bruidsboeket  maar dan geschikt in een groot boeket geven veel sfeer aan je bruiloft. Laat bijvoorbeeld twee mooie grote vazen bij de entree door ons plaatsen. Jullie gasten zullen direct ondergedompeld worden in een bloemrijk huwelijk.
Lees meer

Kleine bosjes bloemen in vaasjes of gewoon lekker natural als veldbloemen vast gestrikt aan de stoelen zijn super leuk om de stoelen van de gasten tijdens de trouwceremonie te decoreren. In overleg met jullie en de locatie kunnen wij ze voor jullie aan de stoelen vast maken.  Klik hier

Heb je ze al gezien? De prachtige trouwbogen ? Dat wil jij toch ook? Super mooi op het moment dat je aankomt op de plek van de ceremonie, al die bloemen, het groen, wapperende stoffen. Geweldig bij een bohemien wedding, sprookjes huwelijk, klassieke bruiloft, standfeestjes, het kan eigenlijk altijd en overal.  Klik hier