Actievoorwaarden Vul in & Win actie

Dankjewel voor je bezoek aan onze stand tijdens de weddingbeurs The Big Day

We proberen met de grootste zorgvuldigheid onze actievoorwaarden bij iedere actie te communiceren.
Al houden wij niet van "de kleine lettertjes" en jij waarschijnlijk ook niet, toch zijn ze af en toe nodig.
Omdat er regels zijn en afspraken die we met elkaar maken. Want wie gebruik wilt maken van onze acties, gaat een contract met ons aan.
Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

De algemene voorwaarden van Bruidsboeket & Zo die altijd van toepassing zijn lees je hier

Actievoorwaarden en spelregels winacties

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle win acties van Bruidsboeket & Zo Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

 1. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een briefje heeft ingevuld tijdens de beurs. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
 4. De looptijd van de actie is alleen tijdens de beurs met uitzondering van de 10% korting als je mee hebt gedaan met de Vul in & Win actie. Deze 10% korting zal in je offerte cq factuur worden verrekend bij bestelling vanaf 100,- aan bruidsbloemwerk.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie geïnformeerd via de website van Bruidsboeket & Zo en via Facebook
 8. Bruidsboeket & Zo kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Medewerkers van Bruidsboeket & Zo zijn uitgesloten van deelname.
 12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Bruidsboeket & Zo door de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Bruidsboeket & Zo
 14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Bruidsboeket & Zo per e-mail via:  info@bruidsboeketenzo.nl U ontvangt binnen 3 dagen  na de ontvangstbevestiging via e-mail een reactie.

“Op draad” wat is dat nu eigenlijk? Jou bruidsboeket is niet zomaar een bosje bloemen. Wij van Bruidsboeket & Zo werken voor 90% met de draadtechniek.
Lees meer

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren?  Of gewoon online vanaf je luie stoel het bloemwerk regelen? Het kan bij Bruidsboeket & Zo allemaal!  Ga naar onze contactpagina en vul een afspraak of offerte formulier in.  Klik hier

Er komen waarschijnlijk een heleboel vragen in je op. Moet ik een afspraak maken? Kan ik de bloemen laten bezorgen? Enz.. Wellicht kun je hier op de pagina direct jou antwoord vinden. De meest gestelde vragen van onze bruidsparen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet in onze FAQ Klik hier